Julekort Fotografering

Hvert år sætter jeg en weekend af til julekort fotografering. Og hvert år er det et nyt tema. I år skal “Vi købe juletræ”. Priserne ligger fra 375,- til 725,- kr.

Og pågrund af corona er jeg nød til at gøre det anderledes end tidligere. I er nød til at vente uden for butikken og så vil en af mine nisser hjælper kalde jer ind. Så kommer vi ikke til at stå for tæt i butikken. Og derfor skal I også komme omklædt. Men det er jo også udendør tema i år 🙂

Normalt her jeg jo pebernødder, det kan jeg jo ikke i år, desværre. Men min søde nabo “Icequeen” vil holde ekstra åbent de to dag og har et super tilbud til jer.

Til børnene en mini cupcake og varm kakao til bare 10,- kr

Til de voksne et stykke cheesecake og en kop kaffe til bare 15 ,. kr.

Det er Omar som har giftede sig til lidt af en kage kone 😉 Rasha som nogen måske kan genkende fra en af de tidlige Bagedysten på DR. Rasha var med i 2013 og har siden hen arbejde chef konditor i London. Men nu vil hun lave kage på bestilling. Men hør Rasha eller Omar ad når I kommer til fotografering. De har lavet nogle gode intropriser, blandt andet kan man få en Islagkage 2,5 l is til 300,-

Et eksempel på julekortet
Rasha og Omar mine søde naboer
Det kan også være store børn
Et andet eksempel på postkortet
Her kan du se priserne
0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Følg mig på Instagram