Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering

Bryllup er en af livets helt store begivenheder og derfor er det også yderst vigtigt at I vælger en professionel bryllupsfotograf der har den stil I kan lide.

Jeg har fotograferet bryllup siden jeg startede som fotograf i 1992, så det er blevet til en del bryllups billeder. Jeg elsker at lave afslappede og romantiske billeder. Og jeg er vild med alle detaljerne ved bryllupper, så de små ting som der bliver kælet for, elsker jeg at få med i min lille histore fra dagen. Så kan I huske det hele om mange år når I sidder og kikker tilbage på jeres fantastiske dag.

Hvor meget jeg er med til jeres dag, er helt op til jer. Hvert brudepar har forskellige ønsker til hvordan deres dag skal løbe af staben. Nogen ønsker at få taget portrætter af dem efter vielsen, andre vil gerne have at jeg kommer og fotografere under vielsen i kirken eller hvor parret nu bliver gift. Så er der dem der ønsker at jeg også er med til receptionen og den sidste hvor jeg er med fra vielsen til om dem frem til gommens tale.

Jeg fotografere i hele Danmark og udland. Jeg har været i Polen, Tyskland, Firenze og på Færøerne, og på Santorini. Her under er der lidt inspration, men det bedst I at booke en tid med mig, så kan jeg viser jer de bøger jeg laver og jeg kan fortælle jer hvad jeg gøre for jeg.

Følg mig på Instagram

Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *