Gravid

Det tidspunkt i dit liv, hvor du selv skal give liv til et nyt, viser kvindekroppen sig fra sin smukkeste side.

Der er ikke noget bedre tidspunkt at blive foreviget på. Alene eller sammen med fadren, og måske søskende. Det kan være i studiet eller on location mulighederne er mange.

Lad os få en snak om hvad det er du drømmer om. Det kan være i dit eget tøj, undertøj eller helt uden, eller du kan låne en af mine kjoler, hvilket er helt gratis.

Hvornår er det bedste tidspunkt for gravid fotografering ? Jeg synes at fra uge 30 til 36 er et godt tidspunkt. Book gerne din tid tidligt i graviditeten. Du kan gøre det på mail mette@mettelyck.dk eller ring/skriv til 20 11 83 33.

Tilbud på graviditetsfotografering! Spar 695,-

I forbindelse med flytning af min studie fra København til Stevns, har jeg valgt at lave åbningstilbud på gravid fotografering. Du kan vælge mellem 1-times fotografering gratis, hvor du kan efterfølgende tilkøbe de billeder du kan lide, eller at få 695,- rabat på alle mine pakker. Tilbuddet gælder i juni og juli måned og du vælger selv om billederne skal tages udendørs på en specifik lokation eller i mit eget nye, lyse studie på Skovkildevej 23, Hårlev.

Du kan se mine pakker og priser HER.

Følg mig på Instagram