Cake Smash fotografering

En Cake Smash-fotografering er en populær fotosession for at fejre dit barns 1 års fødselsdag.Formålet med en Cake Smash-fotografering er at fange det sjove og upoleret øjeblik, hovr barnet udforsker kagen for første gang. Det giver sjove ansigtudtryk og rodet fra den ødelagte kage, hvilket giver en skøn og mindeværdig dokumentation af barnets første fødeselsdag.

Det kunne også være den perfekte Dåbsgave, eller Barselsgave fra bedsteforældrene, med et gavekort til barnets første fødselsdag. En gave som barnet altid vil have, istedet for noget som babyen vokser fra.

Jeg tager en serie billeder først uden kage og nogen med kage. Af billederne vælger I 8 billeder og et af kagen som jeg sammen sætter til en collage i 30×30 eller 40×40 cm.

Jeg har regi i forskellige farver som I kan vælge imellem, Turkis, Lyseblå, Creme, Gul og Lyserød.

Se alle mulighederne af farver I kan vælge imellem, nederst på siden.

Man kan komme med sin egen kage eller jeg kan bage den, hvis jeg bager koster kagen 299,- kr.

Du finder priserne på det HER

Et aars fotografering
Cake Smash-fotografering af pige

Herunder kan du se de farve muligheder jeg har. Du er velkommen til at komme med eget tøj. Jeg skal bare vide hvilket farve tema du ønsker flagene skal være i, så jeg ved hvilken pynt den store cupcake.

Dit barn skal have smagt noget sødt inden I kommer, ellers vil de højtsansynligt ikke spise kagen. 🙂 Og hvis I gerne vil have familie billeder også, så fraråder jeg at gøre det samme dag. Det er bedst hvis Cakesmash fotograferingen er det eneste barnet skal, den dag, udover sin normale dag. Det kan hurtigt blive for meget for et barn på et år.

Følg mig på Instagram

Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *