Ea og bullmastiffen Wilma på picnic

Min hund og Mig hedder min nye venindes blog, Søs har denne skønne STORE hund Wilma.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at i min familie Elsker vi store hunde, også små. Men vi har alle tabt vores hjerter til de store hunde. Du kan se andre eksempler på billeder jeg har taget af hunde

Wilma er en stor dame på 54 kg, og en dag havde jeg Ea med på besøg hos Søs, fordi jeg viste at Ea ville blive ellevild. Det var simpelthen kærlighed for første blik, for både hund og Ea. Så jeg tænkte at det kunne være en sjov ide at lave en photosession med de to. Det var ikke svært at overtale Ea 😉

Lige nu står der de flotteste kløvermarker ikke langt fra mit studie på Skovkildevej, faktisk er det lige mellem Søs og os. Det måtte udnyttes. Så jeg pakkede en kurv, med vand til både Ea og til Wilma :), lidt mad til Ea og Søs lave lidt deller til Wilma.

Her kan I se hvad der kom ud af det 🙂 Gå ind og tjek Wilmas Instagram og hendes blog Hendes mor skriver om hvordan det er have en hund med på tur/ferie.

paa picnictur med hunden
ea og hunden wilma i klovermark
min hund og mig
ea og hunden wilma i klovermark
ea og hunden wilma i klovermark
bullmastiff wilma
ung kvinde med hat i klovermark
paa picnic tur med hunden
min hund og mig
ea og hunden wilma i klovermark
0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Følg mig på Instagram

    Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *