Gravid fotografering

Jeg faldt lige over disse billeder af Maria og hendes store mave og hendes dejlige familie. De er nogle år gamle, men stadig skønne billeder synes jeg.

Den “lille” familie bor i Kalundborg og der drog jeg op fordi vi skulle fotografer på en strand og her har solen den rigtige retning for at lave billeder i solnedgang.

Jeg har altid mine modeller stående med solen i ryggen, så solen bestemmer hvilken baggrund jeg får. Så jeg må rette mig ind efter det. Det kræver altså lidt planlægning når der skal fotograferes udendørs. Men det gør jeg gerne for det giver nogle naturlige afslappet billeder i naturen. Er det noget du kunne tænke dig så kontakt mig og lad os få en snak om hvad jeg gøre for dig.

Følg mig på Instagram

Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *