Helenas Rum

Jeg bliver meget inspireret af kvinder der brænder for det de laver. Også selvom de laver noget helt andet end jeg, så kan det boble af ideer i hovedet på mig, når jeg har mødt en kvinde der bare elsker hvad hun laver.

Helena er en af disse kvinder. Jeg stødte på Helena på Instagram i 2021 hvor hun deler hendes have med os. Og hvilken have, hun har fået lavet på kort tid. Det hele startede for Helena da hun i 2020 får et drivhus i 50 års gave.

Drivhuset kommer til at blive brugt rigtig meget, så Helena og hendes mand investerer i et større drivhus på 15 km og giver den fuld gas med en lille brændeovn og hyggelige møbler. Helenas Instagram vokser hurtigt (pt i dag 111.000 følger) og hun får lavet en webshop sidste år, som hurtigt får fart på. Helenas mand der er selvstændig tømrer, må vige noget af hans lager til alle Helenas varer.

Og nu har de købt den gamle købmandsbutik i Karlslunde, hvor jeg har været mange gange med mine børn. Der har jeg fundet meget regi og købt lege ting til ungerne da de var små.

De har forvandlet det til en hyggelig butik, med skønne ting til hjemmet. Og så er der plads til det store varer lager. Møder du Helena i butikken, så ELSKER hun at snakke, kan slet ikke lade være.

Så er du i nærheden så slå et smut forbi. @helenas_rum

Helenas hjemmeside finder du HER

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Følg mig på Instagram

    Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *