About

Good to Meet You

Min far var en ivrig amatørfotograf og så snart han synes jeg var gammel nok til at bære et kamera, købet han mit første kamera.

Som teenager gik jeg til foto i den lokale ungdomsskole og her lærte jeg mørkekammerets hemmeligheder og jeg var hurtig hooked.

Det var dog først da jeg blev over 25, at jeg indså, portræt og bryllups fotografering var mit kald.

Jeg er fortælleren og mine billeder dokumenterer alle vigtige øjeblikke.

Life is an awfully big adventure …

Our Latest

Om mig

Jeg er en professionel portrætfotograf på Frederiksberg, med mere end 25 års erfaring. Jeg laver alt fra, baby-, konfirmations-, student-, bryllups-, og al portrætfotografering.Jeg har fotograferet siden min spæde barndom og da jeg opdagede fotografering opdagede jeg også at jeg havde fundet min rette hylde. Jeg nyder at fotografere, og jeg synes det er fantastisk at kunne skildre folk i deres liv og se dem nyde livets milepæle, forevige dem er så skønt.Som fotograf bliver jeg nærmest inviteret indenfor i forskellige hjem, også selvom fotograferingen foretages i mit studie eller ude i naturen – jeg sørger for rådgivning så billederne passer til de forskellige hjem og de forskellige familier, store som små. Jeg synes det er vigtigt at vi som fotografer kan lave endnu flere spændende billeder og vise kunderne hvad billeder kan.Jeg har lavet rigtig mange børn og familie billeder og hos mig laver man den slags billeder hvor der grines og leges, rigtige hyggelige billeder hvor de ikke bare kigger ind i kameraet. Anderledes og stemningsfyldte billeder er nok en af kendetegnene ved mit arbejde.

Follow Us