Familien i skoven

Lige nu er skovens farver helt enestående til portræt billeder. Jeg var et smut i Århus og fotografer mine gode venner Lærke og Michael som også er fotografer ligesom mig.

Så kan det godt være svært at få lavet familie billeder når man selv skal på, det er så godt at vi kender nogen andre fotografer så vi også kan komme i familie albummet eller op på væggen. 🙂

Når man er ude og ikke i studio for man altid en helt serie af billeder, ja faktisk en lille histore af billeder, der gør sig godt til en collage af billeder til væggen. Det kan være i forskellige størrelser man hænger op tæt på hinanden så det nærmest bliver til et stort billede.

Her kan I se hele serie jeg tog af Luna med mor og far, og så må jeg ikke glemme hunden Laban, som lever op til sit navn. 🙂

Følg mig på Instagram

Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *