Julekort Fotografering

Hvert år sætter jeg en weekend af til julekort fotografering. Og hvert år er det et nyt tema. I år skal “Vi købe juletræ”. Priserne ligger fra 375,- til 725,- kr.

Og pågrund af corona er jeg nød til at gøre det anderledes end tidligere. I er nød til at vente uden for butikken og så vil en af mine nisser hjælper kalde jer ind. Så kommer vi ikke til at stå for tæt i butikken. Og derfor skal I også komme omklædt. Men det er jo også udendør tema i år 🙂

Normalt her jeg jo pebernødder, det kan jeg jo ikke i år, desværre. Men min søde nabo “Icequeen” vil holde ekstra åbent de to dag og har et super tilbud til jer.

Til børnene en mini cupcake og varm kakao til bare 10,- kr

Til de voksne et stykke cheesecake og en kop kaffe til bare 15 ,. kr.

Det er Omar som har giftede sig til lidt af en kage kone 😉 Rasha som nogen måske kan genkende fra en af de tidlige Bagedysten på DR. Rasha var med i 2013 og har siden hen arbejde chef konditor i London. Men nu vil hun lave kage på bestilling. Men hør Rasha eller Omar ad når I kommer til fotografering. De har lavet nogle gode intropriser, blandt andet kan man få en Islagkage 2,5 l is til 300,-

Et eksempel på julekortet
Rasha og Omar mine søde naboer
Det kan også være store børn
Et andet eksempel på postkortet
Her kan du se priserne

Følg mig på Instagram

Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *