Hvad skal vi tage på ?

Det spørgsmål jeg får flest gange næst efter prisen. “Ja hvad er bedst vi tager på af tøj ?” Jeg har helt klart en holdning til hvad jeg synes er pænest. Det er dog ikke altid alle mine kunder er enig 🙂

Men vil man gerne høre hvad jeg synes så har jeg prøvet at lave nogle billeder der viser godt hvorfor jeg siger det jeg gerne vil have I skal tage på.

Når der er mere end en person på et billed er det vigtigt at tøjet ikke stjæler al opmærksomheden. jo mere rolige farver man vælger jo mere er det personerne man ser og ikke tøjet man kikker på først.

Jo mere ens tøjet er i farverne jo bedre, det kan være at alle tager sort på. Det er bare ikke alle mindre børn har det. Så det kunne også være hvide bluser med mørk underdel. Det kan være sort eller evt cowboy bukser. Det giver et roligt udtryk, på et billed man skal kikke på i mange år.

Et eksempel hvis folk tager det på de har lyst til, eller vælger min løsning med hvid overdel og mørk underdel
mørkt tøj gør sig også godt
Og så lige et lidt anderledes familie billede.
0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Følg mig på Instagram

    Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *