Lilli og Theo med Mor

Nu har jeg jo efterhånden fotograferet en del år, 28 år er det blevet til. Og derfor får jeg også set en del børn vokse op. Det er skønt, jeg elsker at må være en lille del af deres liv og følge med i hvad der sker i deres liv.

Mor Mette her kom med hendes dreng Theo da han var bare en måned gammel. Theo tog jeg MÅNEDERS billeder af det første år. Og siden hen Cake Smash, og julekort er det blevet til. Så fik han en lille søster, Lilli som fik taget NEWBORN billeder og hun fik også en Cake Smash Collage.

Nu var det så på høje tid at vi lave billeder af dem sammen og i andledningen af det snart er Mors Dag den 10 maj skulle Mette da også med.

Da Amager Fælled er lige i min baghave, og Mettes også foreslog jeg at vi lavede fotograferingen der. Der er mange skønne steder hvor man kan tage lækre billeder, jeg har jo Frederiksberg Have lige overfor butikken, hvor der er mange steder der kan bruges til en ligende optagelse.

Lige nu har jeg et tilbud til en “Me & Mom” fotografering evt i Frederiksberg Have, det kan også være i mit studie. Så har I ikke lige fundet gaven til mor så var det måske en god ide med et gavekort til en sådan fotografering.

Prisen er : on location fotografering inkl. 8 filer Normalt 4800,- Nu KUN 2500,- kr. Tilbudet gælder til om med den 10 maj.

Følg mig på Instagram

Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *