Mig & min Mor

Nu er det snart 10 maj hvor det er mors dag, og hvilken mor ville ikke blive glad for en foto session med sine guldklumper, ligegyldigt hvor gamle de måtte være.

Her er det Louise med hendes søn på 5,5 måned. Jeg har taget billeder da han lå i mors mave på en strand i Nordsjælland. Og kort efter Loui blev født tog jeg newborn billeder af ham i mit studio.

At have disse minder af sit barn er guld værd. Jeg ved at Louise kommer til at tude igen, når hun ser disse billeder. Det er en skøn følelse at kunne give mennesker sådan nogle gode minder. Jeg elsker mit arbejde.

Nogle synes måske det er mange billeder at have hængende på sine vægge, men de behøver ikke alle at komme op og hænge. Jeg laver smukke bøger der kan indeholde dem alle. Og på den måde kan gemme alle sine minder på en smuk måde, og børnene vil elske at sidde og kikke i dem.

Lige nu har jeg et tilbud til en “Me & Mom” session i Frederiksberg Have, eller mit studio. Alt springer ud lige nu så de næste 2-3 måneder kan der tages de smukkeste billeder i Frederiksberg Have.

Kom forbi jeg har gavekort liggende så I har den dejligste gave at give mor den 10 maj. On location optagelse inkl. 8 filer Normalt 4800,- Nu kun 2500,- kr. Tilbuddet gælder til om med den 10 maj.

Følg mig på Instagram

Fotograf Mette Lyck * Skovkildevej 23 * 4652 Hårlev * mail : mette@mettelyck.dk * Tel 20 11 83 33 *